Uppdatering...

...från den senaste tiden

Jo vi hade ju tenta idag i grafisk design och profil, läraren hade uttryckligen berättat vilka kapitel vi ska läsa till tentan och att tentan kommer att bestå av visuella frågor och bildtolkningar. MEN icke sa nicke, hela klassen fick en chock när vi såg tentan för de frågorna hade vi då fan inte pluggat på. Jag och Ann kollade var i boken svaren stod, och ja dom stod i ett helt annat kapitel än de som vi hade blivit instruerade att läsa. Och när man sen bygger upp sin ilska och störtar iväg för att konfrontera läraren om det här så är hon inte där! Mycket inbyggd ilska inom mig med andra ord.

Hursomhelst, så hade våran grupp ett litet knytkalas förra onsdagen med bullar, äppelpaj, chips, ostkrokar m.m. Det var väldigt trevligt och jag lyckades länge övertyga gruppkamraterna om att jag själv hade bakat de köpta rulltårtorna som jag tog med mig. Det blev även lite öl, vin och dylikt, men jag tog det chill för jag var ju trots allt sjuk.

Vi har ju sommar här nere nu så då har man hunnit med både solning på en filt på gräsmattan under dagen, och lite grillning med öl under kvällen följt av det klassiska besöket på irish =) Årets första mjukglass har också inhandlats, och människan i korvkiosken (på bilden) hade inte ens växel och hon tar inte kort, så hon sa till varje kund som kom "har du jämna pengar?" Hur smart är det att inte ha växel när man säljer mjukglass, när det är femhundra grader varmt ute, när man inte tar kort och när bankomaten som ger ett minimum på 100:- ligger alldeles bredvid?! Nej inte smart alls.

Vi har även sprungit på stan en hel del och jag har köpt en klänning till Communicare 2009, problemet är bara vilka dojor jag ska ha till, för jag har ju inga. Jag köpte även en grön vanlig mönstrad sommarklänning på Kappahl och där blev jag bemött av den mest misstänksamma, suriga kassörskan någonsin. Köpte ju då även blondering, men det resulterade bara i lite, lite ljusare orange färg.

Det är så varmt, man går ju fan under. Fönstret är öppet hela dagen (notera dagen `pik till Ann´) haha, och det märks inte ens =)

Jag förstår om ni är allmänt avundsjuka på våran sommar här nere men det är lugnt det är inte så länge kvar förrän den besöker er andra också. Jag kan ju skryta hur mycket som helst, men ids fan inte mer.

Later dudes

 Det här är våra Assisterande projektledare

I brist på annat...

...så fotar man!
















Det sprutar...

Jag sitter med Ann vid middagsbordet och gnager på en macka medan hon käkar nån sorts köttfärsröra, och helt plötsligt sätter jag en mackbit i halsen och håller sakta men säkert på att kvävas. Jag lyckas till slut få igång en hostning/spyattack och börjar i panik bege mig till papperskorgen. Mitt i allt nära-döden så sitter Ann helt chill och tycker att hon tappar aptiten, inte ens en enda tanke på att ge mig heimlech grejjen för att rädda mitt liv! Men annars så är hon inte minnsan blyg för att krama mig stup i kvarten men när det väl gäller så skiter hon i det.

Sen senare sätter vi igång med träningen på dansmatta...Och slut som man blir av den stenhårda dansen så klunkar man ju en hel del vatten vilket slutade med att jag svalde fel och sprutar ut allt i röven på Ann som står och gör sig redo för att dansa =) Där fick hon fan för att hon inte räddade mitt liv.

Vi har nu dansat färdigt för idag, och belönar oss själva med varsin öl. Det får man när man har tränat! Jag har så sjukligt ont i kroppen.

Så här snygga är vi när vi är klara med dansen

Later dudes


Nostalgitripp...

Far kom med några lådor innehållandes mitt förflutna. Jag hade kul när jag kollade igenom alla mina gamla grejer från när jag var liten, speciellt alla breven man skrev med sina kompisar. Man träffades varje dag i skolan och man umgicks flera dagar i veckan på fritiden, men nånstans därimellan lyckades man då alltså skriva brev till varandra. Breven varierade väl inte så mycket utan oftast bestod dom väl av "ska jag vara med dig på måndag?", "ska vi starta en klubb?" osv.

Jag hittade även gamla skolböcker och tydligen stulna biblioteksböcker =) (det var nog inte meningen att sno dom, glömde nog bara lämna tillbaka dom)

Sen hittade jag ju de gamla pogsen, fan vad jag saknar den tiden när alla spelade pogs. Det var ju roligt att samla och vinna och sen skratta när man vann någons annans finaste pog. Det var tider det. Förr samlades det på allt möjligt, pogs, fotbollskort, hockeykort m.m. och jag trodde inte dagens ungdomar samlade på något utan spenderade all sin tid framför datorerna, men ack så fel jag hade! Nu är det tydligen superinne med att samla på energidrycker, vars får barnen alla dessa ideér ifrån, man ska ju dricka energidrycker inte spara dom. Men dom beställer tydligen från internet till höger och vänster och köper och dealar med varandra. Jag vill också samla på något roligt. Ska fundera vidare på det. Pengar är ialla fall uteslutet, klarar inte av det.

Men hursomhelst så påminde dessa lådor mig om allt annat jag saknar från när jag var barn, bl a barnprogrammen som tvidioterna har slutat sända.






Yes, nu ska vi dansa...med fötterna och inget annat!

Later dudes

Orange påsk...

Ja nu är påskledigheten över för min del, och jag är tillbaka i Sundsvall. Det är ju nästan sommar här och allt som fattas är lite löv på träden...

Påsken var ju kul, med skoter och grillning. Grillade lite av varje, lite lussebulla, lite godisnapp, lite kött, lite hembakat bröd och annat stuff. Det var ju gott, men jag kan lova att röven tog stryk nå jävulskt av att sitta i den skumpande kälken, men det var fan värt det. Nåt som var mindre värt var att sitta bakom David på skotern...Han körde ju som en galning och jag trodde helt allvarligt att dödens timme var slagen, har nog aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv, smärta i halsen kan man ju lugnt säga =)

Jag passade även på att börja bli blond igen, och vägen till blond går genom orange som alltid. Det är ju fint.

Vi var på Coop idag och gissa vad jag hittade där, jo orientdressing....coolt....

Ja här är lite bilder i alla fall. ids fan inte ladda upp fler just nu

Later dudes


Fredag...

Vaknade med tuppen på morgonen, fast egentligen inte, jag vaknade med Kurt så att säga. Lite strilande från hans sida och lite lukt senare så orkade jag helt enkelt inte sova igen. Jag tänkte att det här är ju ett ypperligt tillfälle att börja med sitt nya vakna-tidigt-på-morgonen liv. Fast frågan är ju hur länge det håller i sig, ibland när man sitter vaken ensam på morgonen så är man lite avundsjuk på Ann som sussar så sött i sin säng och drömmer sina helt säkert helsjuka drömmar. Fast jag vill ju hoppas att hon är avundsjuk på mig också som faktiskt lyckats ta mig upp ur sängen ibland.

Jag är hungrig.

Vi hade behövt panta burkar, ska nog inte nämna riktigt hur många säckar vi är uppe i nu eller hur det ser ut i hallen, men bara på grund av det så förstår ni nog hur illa det är.

Jag har varvat Age of mythology nu, och har börjat spela vidare på expansionen Titans. Men jag är helt försvunnen i handlingen, jag fattar ingenting, varför är han elak helt plötsligt och varför besöker inte hans pappa honom???

Om ni känner för det så får ni gärna spela igenom hela spelet innan jag är klar och sedan förklara den här situationen för mig. Det lär nog dröja flera dagar innan jag är klar.

Ann är inte hemma och jag sitter här och skriver ett långt blogginlägg i brist på annat, ja jag tvättar ju kläder också, men kan man verkligen säga att JAG tvättar kläder? för egentligen är jag väl bara assistent till tvättmaskinen som faktiskt gör kläderna rena? Lite elakt att ta på sig äran och säga att man tvättat kläder när man tekniskt sett inte har gjort det. En funderare för er alla därute och det kan vara värt om alla maskiner någon gång i framtiden får ett medvetande och sen straffar er för att ni behandlade dom som skit. Tänk på det och var snäll mot era apparater!

Jag är fan hungrig.

Jag ska nog ta och göra den här sidan lite mer normal här nån dag, jag tycker inte om den nu, den är ful.

Ja Ann kommer väl hem snart, jag kanske ska passa på att spela lite innan, hon har säkert nåt på lut som vi måste göra idag och jag har ingen lust, så jag ska passa på att njuta av friheten ett tag till, snart är det dags att gå ner och tömma maskinen och säga tack.

Om ni lyckades ta er igenom det här inlägget utan att somna eller ge upp så har ni fan ett mindre innehållsrikt liv än mig och då är det illa.

Later Dudes

RSS 2.0