...

Ja alltså den här jäkla slutrapporten driver en till ytterst vansinne, och när jag äntligen hade fått till det perfekta stycket så får jag höra att jag har tänkt helt fel och måste skriva om skiten. Gör dom det här för att plåga oss? Varför ska dom alltid komplicera saker och ting? Hade det inte bara kunnat vara som när man gick i lågstadiet och skulle berätta vad man gjort under lovet, det hade då fan underlättat saker och ting...men nej vi ska summera en massa stuff som vi inte vet någonting om, lätt som en plätt, ja man får säga så om man vill...

Vi hann sola idag, men så fort solen går i moln så kommer isbiten med knottrorna fram. Det är ju för sorgligt, ska ta med en dunjacka dit ut till människan nästa gång =)

Later dudes

Bussen tar oss dit...

Ja som vi har väntat en hel vecka på stålar så att vi kunde åka och besöka Birsta City och skoaffären.

Här kommer den hårda verkligheten för alla er som tycker det är så roligt och mysigt att gå på stan med sina polers och ta en fikapaus mitt i shoppingen.

Vi knatar på i lugn och ro in till stan för att åka med bussen till Birsta, vi kommer till dit vars alla bussar befinner sig och ser Birsta pendeln, men vänta den är ju på väg att åka...SPRING! Så vi börjar springa mot bussen samtidigt som vi håller på att bli överkörda av en annan dåre till buss som kommer där och tror att bara för att han är buss så har han rätt att åka runt på bussplatsen, whats up with that??? Vi hinner ialla fall till bussen i tid för han kan ju inte åka någonstans när vi sprang framför honom och blockerade vägen, muahahaha. Vi betalar och sätter oss ner på varsin plats. Efter 3 sekunder inser vi att vi hamnat i helvetet, jo för så varmt är det i den förbannade bussen och vi upptäckte, efter några minuters tjat om att det inte finns någon luftkonditionering, att det finns ett takfönster som öppnats lite lätt...där är den ju! luftkonditioneringen...woohooo! Ja efter en stunds debattering om vi skulle hoppa av vid den första busshållplatsen insåg vi att nej, ingen annan gör ju det, vi åker vidare och ser vart bussen tar oss. spännande!

Vi hoppar av bussen, stannar och tittar oss omkring...hmm vart kan vi hitta skopunkten nu då? Vi vandrar en bit neråt, men hittar ingen punkt som säljer skor. Vi frågar en dam men hon vet inte heller så vi bestämmer oss för att gå in i Birsta City när vi ändå är i närheten. Sagt och gjort så knatar vi omkring i det stora köpsamhället. Vi inser snabbt att man inte ids spendera så mycket tid i butikerna som ändå finns på stan och söker oss till butiker som inte finns där. Fötterna börjar värka lite smått efter ett tag, och det är inte så konstigt med tanke på de sjukt slitna skorna vi vandrar omkring med, därav den välbehövliga resan till skopunkten. Oj, vad spännande affärerna är, vart ska vi gå nu då? Vi vandrar vidare men förbehåller oss rätten att inte gå in i eller ens titta på affärer som säljer en massa skor och stuff som vi aldrig någonsin kommer ha råd med, som till exempel Bianco, åååh Bianco vad du retar oss! Sen börjar ju magen kurra också och här kommer ju det sjukt mysiga fikat in i bilden, men vaddå fika, efter en hel jävla vandringstur vem fan nöjer sig då med en kakbit och en tepåse? nej vi svänger snabbt in på McDonalds där vi beställer chicken nuggets, man behöver ju mat för guds skull. MEN det finns nästan noll ketchup kvar och servetterna var som bortblåsta. Jaja men vi överlever speciellt efter att ha suttit och berättat för varandra hur irriterande det faktiskt är och kasst som fan.

Vi vandrar vidare och känner nu att vi hade behövt byta ut våra fötter för de kan då fan inte bära oss länge till. Vi tog oss igenom resten av köpcentret och lyckades konstatera att folk är sjukligt jävla otrevliga idag, ja alltså the peoples som jobbar i affärerna. Nämner inga namn men de vet nog vilka de är. Nu var vi less, nu går vi till skopunkten! Vi fick höra av klasskamraten att den var vid ICA MAXI vid rondellen där uppe och efter att ha insett att det är en bra bit att promenera så börjar vi vandringen över IKEA parkering för att ta oss till rondellen högst upp. Och jag kan då berätta att folk på parkeringen tror att de kan köra runt med sina bilar hursomhelst, hallå det går ju folk för fullt här. men jag tror egentligen att de nästan kör över oss bara för att skryta med att de har bil och inte ont i fötterna, nog fan kan folk vara elaka ibland!

Vi tar oss till rondellen högst upp, men ser ingen ICA så då vandrar vi givetvis högre upp, men den är inte där heller men djuraffären och medimarkt ser vi. Ann behöver ben till hunden så vi knatar in där då. jag vill ha en kanin. Vi frågar den snälla damen i kassan vart skopunkten är och det är då de hemska nyheterna flyger igenom våra öron! Vi måste vandra under vidukten vidare till rondellen vid E4:an. WHAT?

Men okej det var ju därför vi kom hit från början, men jag lovar er att fötterna seriöst faller isär snart, tå efter tå. Under den där bron så gasar galningarna på som fan och vi förlorar hörseln, nästa gång ska man kanske ta med hörselkåpor. Efter vandringen över prärien så ser vi den, SKOPUNKTEN! halleluja.

Efter att ha provat ett antal skor, så lämnar vi affären och beger oss till busshållplatsen för att åka hem. Vi kliver på bussen och börjar rulla, aah fötterna får vila. Men varför stannar bussjäveln hela tiden, det är ju inte ens några folk i närheten. Jösses.

Hursomhelst så tog vi oss hem. Och ni sitter vi här utan hörsel och i stort behov av att amputera fötterna.

Berätta nu hur jävla roligt det är med shopping och fika!

Later dudes

Slutrapport...

Nej den skjuter vi upp ytterligare en dag, för idag är vi förtjänta av en trevlig utekväll. Vi satt ute på filten och solade en stund eftersom solen äntligen var framme, men redan efter två sekunder så börjar Ann klaga på att det är kallt, trots att hon har tagit ut paraplyet som skulle skydda henne mot vindarna. Vi var tvungna att gå in, innan hon förvandlades till en huttrande isbit (fast det var hon redan, enligt mig). Nog är det fan att man inte får sola i lugn och ro ens.

Sen ska vi väl duscha, fast inte samtidigt, hon får duscha först eftersom jag duschar så länge.

men nu ska ann tydligen diska, undrar om jag ska duscha först då? men jag tror inte det, fast kanske man vet aldrig.

Ja givande inlägg. Just ja, getingjävel här inne igen, tror fan att det är den fjärde getingen på två dar. och dom är inte små heller, och sjukligt aggressiva också. Nu förstår jag varför jag har så ont i halsen, efter de extrema gallskriken som lämnar munnen så fort man insett att det är en geting här inne. men vi börjar bli experter på området att fånga getingar och kasta ut dom. en framtid som dörrvakt kanske väntar.

Later dudes

Måndag...

Ja alltså måndagar är ju smått oundvikliga, men den här måndagen såg jag faktiskt fram emot, för jag hade ju planerat att lämna in tentan (vilket jag gjorde) och sen ta en välförtjänt solning ute i solen hela dagen och bättra på brännan =)
Sen hade jag planerat att någonstans mitt i solningen ta mig till stan och kolla på lite saker and stuff and stuff.
Men inget blev som jag hade tänkt mig då det är hiskeligt molningt idag och solen inte alls behagar att visa sig. Tentan blev ju inte så jävla seriöst gjord den heller, satt med den två timmar innan inlämningstiden...Jag som försöker förklara för mig själv hela tiden att man inte ska skjuta upp saker och jag börjar nästan fundera om den här måndagen är ett straff från ovan eller under för att jag inte tog skolarbetet på allvar. Men fan vad jag har blivit brun på armarna! Det var lite illa där ett tag med brännskadorna, men det börjar lägga sig nu woohoo.

Låg och vilade en stund, fick inte ut särskilt mycket av det antar jag, man ska inte vila mitt på dagen.

Jag vill så gärna ha the sims 3, men min gamla dator är för klen. nog är det typiskt. Jag har ingen ps3 att spela tombraider på, och ingen dator att spela sims 3 på. Vad fan ska jag göra under sommaren då, vara utomhus? Nej någon måtta får det ju vara, jag tänker då inte ge myggjävlarna det nöjet det ska ni veta!

Har nog ingenting mer att rapportera om just nu, jag hade haft det om solhelvetet kunde kika fram från under molnen så jag och Ann hade kunnat ta våran upptäcktsfärd med kameran och sommarklänning. Det var nog ganska mycket vi hade planerat att hinna med idag egentligen. Förbaskat också.

Later dudes

Communicare...

Ja nu är Communicare över och min hjärna får änigen vila ut i några sekunder. Jag kan säga att jag haft väldigt roligt men det känns lite menlöst att man kämpat i flera veckor för det här och sen är det över på två dagar, det är lite trist.

Här kommer iaf lite bilder från dagarna och kvällen (som var min grupps ansvarsområde)...Jag har minglat på rätt flitigt, och engelskan har flödat i bästa stil =)

Later dudes


Tidsuppfattning...

Det känns konstigt när man sitter där, som om tiden står stilla eller i alla fall sjunkit till slow-motion. När man kommer ut därifrån hinner tiden ikapp en och går nästan på fast-forward. Är det för att man måste ta igen tiden som man missade när man var där? Jag tror det, men alla tankarna man hade därinne försvinner nästan lika fort när man kommer ut och allt kan egentligen liknas vid en dröm. Jag tror det beror på att vattnet kan fungera nästintill hypnotiserande om man inte lyckas ta sig ut i tid. Man måste nästan intala sig själv att kliva upp och kliva ur.
Om alla människor gick efter sin personliga tid, hade vi kunnat synkronisera våra dagar då? Och hur långa hade dagarna varit då, hade ett år kunnat passera inom loppet av en månad? Hade en 15 åring kunnat se ut som en 80 åring? Hade man kunnat leva tills man är 500? Om två personer som föds samtidigt, när hade de varit tvungna att gå skilda vägar och hitta likasinnade som går på samma tid som en själv? Ha, det hade ju varit kul att se om inte annat.
Tidsuppfattning är ju nästan en mer intressant fråga att diskutera är till exempel meningen med livet, och om man tänker på den senare så förstår jag inte ens hur det är någonting folk har kunnat diskutera över huvudtaget...Finns det ens några argument där eller andra tankar förutom det uppenbara svaret på frågan?!

Tick Tack peoples Tick Tack

Jag har hittat skor efter att ha tittat igenom hela dinsko butiken, var kanske inte första handsvalet direkt men dom är väldigt sköna. Jag hatar faktiskt att DinSko heter DinSko när dom jävlarna inte ens kunde ha MinSko i min storlek. Fast om jag skulle däga det här till dom nu så skulle väl dom mena att skon jag faktiskt har nu är minsko från dinsko och därigenom har dom levt upp till sitt namn. Men det är ju bara efter avslutad affär. För skon är inte min när jag kommer in där. Bara när jag går ut.

Så här ser dom ialla fall ut:



Hur kommer det sig att det finns så mycket att göra, men man tar sig aldrig tid att göra det? Men jag har bestämt mig nu.
När det regnar och man absolut måste gå på Hydro så har man två val, hålla huvan nere och bli blöt eller ta på huvan och hålla huvudet torrt, hursomhelst så kommer man fram. Man kanske alltid borde se det så, men just idag hade jag nog inte gått dit alls och helt enkelt tagit konsekvenserna, jag skyller på tanden.

Later dudes

RSS 2.0