September...

Ja så Alexander kom ju hit i måndags...vi var ut till Birsta och igår kollade vi film. Vi började kolla den strax efter elva på kvällen för både Ann och Alexander insisterade på att vi visst orkar kolla, själv tyckte jag att det var lite väl sent. Men efter ett tag började popcornen poppas, ljusen tändas och filmen startas...En ca 30 minuter senare ligger de båda otroligt pigga människorna och sover så jag får ju kolla färdigt filmen själv och det var fan ingen kort film heller ca 2 och en halv timme.

Idag for vi på eftermiddagen ut mot njurunda för att besöka stranden och bada i havet. 25 grader varmt har det varit idag. Jag badade och dök som aldrig förr medan Alexander stod i ett otal minuter och funderade om han skulle kunna doppa hela sin kropp i det iskalla vattnet, efter ett tag fick han mod i hjärtat och dök ner, när han kom upp huttrade han då väldigt mycket. Kurt plaskade och skuttade omkring i vattnet eftersom det var väldigt långgrunt, men när han kom ut på de djupare delarna och insåg att han faktiskt simmade och inte bottnade så fick han genast panik i själen och drog sig tillbaka. Ann, ja hon plaskade mest runt med Kurt. Jag antar att hon också var rädd för de djupare delarna. =)
Men inte tog hon med sig några handdukar eller en matsäck till mig. Vi kom fram till att hon inte kommer vinna mor of the year...

Sen har vi lagat mat, det gick ju. Nu är vi här och ska strax tvätta kläder vilket kommer bli lite jobbigt när det är folk i festlokalen.

Later dudes

Panik som vanligt...

Ja vi var iaf några från klassen som gick och pratade med programansvarige angående bristen på kursböcker till Kommunikation och ledarskap. Hon skulle prata med den ansvarige läraren för kursen och se om de kan lösa detta problem på något sätt...Det får vi ju hoppas, blir liiite svårt att göra tentan annars...

Och givetvis var möblerna som vi skulle ha från IKEA slut så vi måste tillbaka dit till veckan. Det kommer väl bilder sen på vår nya otroligt mysiga lägenhet =)

Idag sov vi lite längre än vanligt, till en ca 8.00 och vi började 08.15 så nog är det tur att vi har nära till skolan =)

Ann har väl fått svininfluensan eller så är hon bara en extrem hypokondriker, haha =)

Det vart en lång dag på Birsta City igår och jag kan inte riktigt komma ihåg senast jag var så trött och hade så ont i hela kroppen, jag är fan gammal.

Later dudes

RSS 2.0