Skatteåterbäring...

Ja nu är det deklareringstider igen, och jag var så förbannat nervös så Ann fick kolla mina papper åt mig, men tur som jag hade så slapp jag betala det här året, jag får t o m tillbaka pengar. Jag drog en lättnadens suck när jag såg det beskedet...


Min artikel är väl kanske nästan klar. Vi ska ialla fall städa som fan innan vi åker. Sen måste vi nog gå på stan och sukta efter skorna som jag vill ha. Kanske dricka en kopp te i solskenet också, jo det hade varit trevligt. Men inte idag för det blåser ju så mycket.

Snart är jag klar med Naruto, vad ska jag då tillbringa mina kvällar med?

Vaknade i natt av en mardröm och det är inte allt för vanligt i min värld, jag har ju alltid jätteroliga drömmar. Jag tror det kan bero på att man nästan varje natt skrämt upp varandra genom att påpeka att dörren kanske inte är låst och det brukar den inte alltid vara heller. Men vad är oddsen för att våran galna knivgranne störtar in mitt i natten eller tre spanska dragqueens överfaller oss i soffan?! Inte så höga men nog fan blir man rädd ialla fall.

Later Dudes

Blekansikte...

Ha, vem är blekansiktet nu då???!!!! muahahahaha, så går det när man mobbar andra...

Ja nu är det inte länge kvar tills vi återvänder, men nog fan ser det förjävligt ut här. Är det två tjejer som bor här? Nej nej det är det tydligen inte...Det är tragiskt men man har ju så ont överallt och då orkar man ju helt enkelt inte städa, och blekansiktet lär väl svimma om hon reser sig från soffan =)

Jag ska nog ta och bli seriös idag, skriva färdigt min artikel så jag hinner lämna in den innan vi åker hem, har skjutit upp det länge nog nu....

Hittat skor jag vill ha på DinSko, men det tar emot att lägga ut 249:- på skor, jag ska nog fundera närmare på saken...

Later Dudes

Påsken kommer...

Yes peoples. Jag kommer hem till påsken, biljetten är bokad. Det känns så jekla skönt att få komma hem och ta det lite lugnt, jag lovar er tre kurser samtidigt är ingen dans på rosor, jag är helt utmattad. Planen när jag kommer hem är att bli blond igen, försöka plugga till tentan, och sen ska jag bara ligga i soffan och kolla mina beloved filmer =)
Men jag ska försöka få med en skotertur mitt i allt mitt slappande. Men nu räknar vi bara dagarna till vi får komma hem och chilla.

Ikväll är det klassfest och jag känner fortfarande av min skallebank som jag led så hårt av igår. Kan inte riktigt komma ihåg när vi senast gick och la oss så tidigt =)

Ja och här är en bild på mitt stora blåmärke som jag fick på låret efter att ha knatat in i stolen...nice =)

Det syns inte så tydligt, men den är jättemörk och jättestor, från en stol!!! Woohoo rimmade gjorde jag också.




Och Ann har tydligen väckt mig på morgonen på grund av hennes smärtor, men jag förstår inte varför jag måste lida för att hon har ont, det är ju inte som att vi är såååå tighta, vi är faktiskt inte samma person...=)

Later Dudes

Tillbaka i lägenheten...

Nu är redovisningarna med brandbooken över och imorgon ska jag redovisa riskmatrisen, sen är allt det färdigt och då kan man förhoppningsvis fokusera enbart på de enskilda arbeten man har att göra.

Men jag säger er peoples, solen skiner ialla fall nu lite grann och varmt är det. Snart syns asfalten mer och mer, och sen kommer gräset, men jag gillar vatten. Så jag längtar tills spöregnet kommer, ojoj vad jag ska vara ute då, men om du börjar åska så går jag nog in igen, man vill ju inte bli träffad av blixten...Men jag hade velat vinna på lotto eller triss eller nåt. Men jag hade nöjt mig med att vinna en ps3 också, för just det gott folk, jag har inte råd att faktiskt köpa någon ännu. Men nog vet jag att ni står utanför min dörr och väntar med en present i handen när jag kommer hem.

Och bara så alla vet så fyller jag gammal i augusti men det betyder inte att jag blir vuxen och slutar tycka om tv-spel.

Ja det var väl allt för stunden, jag hade en jättebra tanke nyss men jag tror jag nös ut den...undrar vart jag la pronaxenen???

Later dudes


Nysningar...

Fan jag nös i morse och om jag inte misstar mig så nös jag nog igår också, det är inte helt omöjligt att jag kommer nysa igen under dagen, kommer kanske vara sjuk imorgon, borde nog ta en pronaxen och krypa till sängs tills de här envisa små nysningarna försvinner =)

Hursomhelst, så vaknade jag tidigt idag, mest på grund av den överhettade bunkern som vi sover i...

Känns skönt att vi är helt klara med brandbooken, men då satt vi ju också hela långa fredagen och arbetade hårt, och korkad som jag är så fattade jag aldrig att ta av mig jackan, så gissa jag luktade gott när jag kom hem =)

Imorgon måste jag redovisa, har ingen speciell lust, men det hade ingen annan heller så jag antar att det är chill...

Later Dudes

Tragiska peoples...

Ja det är sant, jag och Ann är fan tragiska för att inte tala om extremt korkade!

Igår kväll satte hungern igång, för vi fattar ju aldrig att laga mat. Så vi bestämde oss för pizza för pizza city som ligger väldigt nära oss, men sen insåg vi att fan dom har ju hemkörning! då slipper vi hämta pizzan...men dom tar inte kort...ja men om vi knallar till Hydro (som ligger längre bort än pizzerian) och handlar nåt och tar ut pengar över beloppet så kan vi beställa hem pizza...Jo så gick det till och allt blev ju lite dyrare än vad det hade kunnat bli.

Idag sitter vi här nu på kvällen hungriga som faen för vi har inte ätit, så man kollar upp vilka ställen som har öppet på natten och förvånansvärt så är det inte många, konstigt med tanke på att det är en fredagskväll i sundsvall...men då vill vi ju inte heller gå så långt för det regnar och det är halt. MEN vi hittade ett ställe som har hemkörning till 01.00 OCH man kan betala med kort över nätet...SCORE!!!!

AAHHHH snart kanske maten plingar på dörren...om vi inte bestämmer oss för att snåla och svälta =)

Later dudes

Earth hour!!!

Lördagen den 28 mars kl. 20.30 släcker vi lamporna för klimatet i en timme, anmäl dig du också!

Städer som har anmält sig hittills är bland andra Haparanda, Kiruna, Sundsvall, Malmö, Göteborg och cirka 1495 städer till i 80 länder...

Du som privatperson borde även dra ditt strå till stacken och anmäla dig snarast och sen göra allt för att komma ihåg, ställ mobilen, sätt upp lappar så att du inte glömmer att släcka lamporna!

http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2009-startsida

Den här uppmaningen är nu till för alla de kanske 2 personerna som faktiskt läser min blogg, men sprid ordet vidare och berätta för alla du känner att släcka lamporna, ett enkelt sätt att försöka bidra till klimatet.

Later Dudes


Fullpackade dagar...

Man är ju upptagen från morgon till sovdags nu för tiden, knappt att man har tid över för Naruto och Age of mythology. Man knatar till skolan tidigt på morgonen, varpå man säkert hinner "nästan-halka" sjuttioåtta gånger. Man går på möten hela tiden verkar det som, och man har futtinutton saker man måste göra samtidigt och på kort tid, och sen när man väl kommer hem från skolan så bör man läsa sina böcker, göra sina arbeten, ringa sina samtal och duscha för nog fan blir man svettig av det här livet, det är Anns klänning levande bevis på för att inte tala om hennes armhålor...

Men någonstans därimellan ska man försöka få nå mat i mun och kanske hinna med en eller två vändor på toan. Och så här håller det på hela dagarna. Vi har inte ens råd att slappna av under helgen.

Ja ialla fall så lever man det hårda livet, bara för att man bestämt sig för att bli seriös...

Later dudes

Separationsångest?!?!?!?!

Jo Ann har drabbats allvarligt av separationsångest, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med henne och nu har det gått så långt att hon till och med i all hemlighet har flyttat ihop våra sängar!



Ja det är lite sorgligt men jag kan ju förstå om hon känner sig ledsen över att behöva vara ifrån mig i en hel vecka...

Iaf, igår hade vi trevligt, en utekväll med Emelie och Malin...



Ja, sen glömde jag ta med mig kameran så jag kunde inte dokumentera resten av kvällen, fast hade jag tagit med den så hade väl någon bara stulit den ändå....

Later Dudes

Lime?!?!?!?

Jag håller på å koka te så här på kvällskvisten, och inleder samtalet med Ann:

- Vill du ha African, Lime eller Citron?
- Lime, svarar Ann med entusiasm
- Men det finns inte Lime...
- Men du frågade ju om jag ville ha lime?!?!?! Ann är oförstående
- Ja men jag menade ju citron, säger jag och håller i citron och african
- Du kan ju inte fråga om det inte finns, Ann irriterad.
- Jaja, men vilken av de här två vill du ha då?
- Vad finns det mer? Ann är inte nöjd med sina två val
- Du har vanilj...
- Då vill jag ha det!
- Men det får du inte för den är inne i skåpet, du får ta nån av de här två som jag faktiskt håller i.
- Men jag vill ha vanilj
- NEJ ANN!!
- Ja men jag tar väl african då, Ann är inte nöjd...

Ja på ett ungefär såg samtalet ut så, och det var väl mycket roligare när man var med själv, eller så har vi två bara extremt kass humor. Må jag tillägga att det är fredagskväll och det här är liksom så spännande som våra liv är, det blir inte bättre än så här just nu...

Later dudes

Lycklig morgon...

Jo ja vi kom ju duktigt iväg till skolan klockan 09.00, trötta som fan, och när vi kommer dit så märker vi att ingen har kommit än, var vi i fel sal? nej det var vi inte vi var bara en timme för tidiga för jag hade ju varit så säker på att vi började nio men det visade sig att vi började 10.15...Ann var så väldans glad och hon var speciellt trevlig mot mig...

Men grejjen är den att jag faktiskt inte hade klantat mig, för jag hade skrivit rätt tid i min kalender som jag har skaffat för att bli mer organiserad och vuxen, synd bara att man har minne som räcker i ungefärligen en minut...

Men till mitt försvar så är det väl ändå dags att Ann växer upp och lär sig kolla schemat själv istället för att förlita sig på mitt ypperliga ihågkommande...

I alla fall så här glad såg ann ut på morgonen (jag var glad)

Later Dudes


Säljkurs...

Ja idag hade vi en säljkurs, men den var lite mer meningslös än vad jag hade väntat mig...Hoppas del 2 är bättre som vi har på onsdag.

Idag blir det att ta det väldigt lugnt, lite Naruto och lite annat kanske. Kanske ska läsa boken också.

Steg upp halv åtta idag och det var inte det lättaste speciellt när man tydligen har jävligt svårt att somna i tid...Alltid "Men om tio minuter går jag och lägger mig" och sen vips så har det gått tre timmar.

Sen när man väl har tagit sig till sängen så är man inte ett dugg trött och allt man ligger och tänker på är "Jaha, nu får jag bara sova i fyra timmar" "Ja nu får jag sova i tre timmar och 50 minuter" och så fortsätter det tills man somnar av ren utmattning...

Vill boka biljett hem till påsken...Jag kommer knappt ihåg hur lägenheten ser ut och mitt fina överkast och Nalle Gul...

Later Dudes

Händer väl inte allla...

Ibland händer sådana där grejer som inte händer alla, man kommer åkandes i sin bil och parkerar den fint vid väggen medan man går iväg och gör det man ska göra, men...När man kommer tillbaka till bilen så ser man en krossad framruta och en hög med snö på en otroligt inbucklad huv. Det kan inte vara roligt och jag tycker lite synd om den stackars karln som vart med om detta.

Det roliga var sen när man kollade på taket, så ser man att en fyrkant av snö som precis täcker bilen är den enda snön som rasat från taket. Det kan man kalla otur...



Och så här står det just nu på fönstren till våran byggnad, där MKV håller till...brukar ändras ibland står det "I shot the serif"...



Lite minibilder från en föreläsning vi hade idag...bara ifall nån är så otroligt intresserad eller inte har något annat för sig än att kolla på en massa människor i en sal...



Okej, det var väl allt man hann med idag...Nästa vecka börjar ännu en ny kurs, det betyder alltså tre kurser som läses parallellt med varandra, woo hjärnan börjar koka över...Funderar på om man ska ta tag i dessa miljoner böcker man har att läsa, Ann är ju inte här just nu så jag har ju ingen att irritera...

Later Dudes

Knosa bilder...

Jo jag ska börja knosa in bilder hit, men den där kameran alltså, jag glömmer den ju jämt...Men jag ska ändå kämpa in i det sista för att bli bättre...har ni tur kanske ni kan få se en film eller två också...

Danko var iaf bra som faen och vi hade väldans roligt...Blev en snabb tripp ut på lördagen också i brist på annat att göra. vi har suttit som de tre musketörerna på 2000-talet; på rad i soffan med varsin dator i famnen...

Nu blir det iaf inte utgång på länge, har just fått böckerna som ska betalas 1000:- skoj...Måste ju spara pengar så att man kanske kan komma hem till påsken, men alla verkar ju vilja åka hem då så jag vet inte hur det blir med den saken, kanske om man är riktigt effektiv innan påsk. vi har iaf hittat biljetter för 594:- nu får vi se om vi får chansen att boka dom.
Och för er som undrar, så nej, nej, nej jag har inte fått en ps3 ännu..fortfarande sorgsen.

Vi hade behövt städa, men man tänker inte lika mycket på hur stökigt det är när vi har fått upp våran tygbit som skiljer vardagsrummet och köket...det är nice....Här följer lite bilder man har lyckats fota i all hast bara för att....stökigt hem, min otroligt vackra trycksak (hmmmm) och när vi är redo för utgång...i fredags


Later Dudes


RSS 2.0