Bussen tar oss dit...

Ja som vi har väntat en hel vecka på stålar så att vi kunde åka och besöka Birsta City och skoaffären.

Här kommer den hårda verkligheten för alla er som tycker det är så roligt och mysigt att gå på stan med sina polers och ta en fikapaus mitt i shoppingen.

Vi knatar på i lugn och ro in till stan för att åka med bussen till Birsta, vi kommer till dit vars alla bussar befinner sig och ser Birsta pendeln, men vänta den är ju på väg att åka...SPRING! Så vi börjar springa mot bussen samtidigt som vi håller på att bli överkörda av en annan dåre till buss som kommer där och tror att bara för att han är buss så har han rätt att åka runt på bussplatsen, whats up with that??? Vi hinner ialla fall till bussen i tid för han kan ju inte åka någonstans när vi sprang framför honom och blockerade vägen, muahahaha. Vi betalar och sätter oss ner på varsin plats. Efter 3 sekunder inser vi att vi hamnat i helvetet, jo för så varmt är det i den förbannade bussen och vi upptäckte, efter några minuters tjat om att det inte finns någon luftkonditionering, att det finns ett takfönster som öppnats lite lätt...där är den ju! luftkonditioneringen...woohooo! Ja efter en stunds debattering om vi skulle hoppa av vid den första busshållplatsen insåg vi att nej, ingen annan gör ju det, vi åker vidare och ser vart bussen tar oss. spännande!

Vi hoppar av bussen, stannar och tittar oss omkring...hmm vart kan vi hitta skopunkten nu då? Vi vandrar en bit neråt, men hittar ingen punkt som säljer skor. Vi frågar en dam men hon vet inte heller så vi bestämmer oss för att gå in i Birsta City när vi ändå är i närheten. Sagt och gjort så knatar vi omkring i det stora köpsamhället. Vi inser snabbt att man inte ids spendera så mycket tid i butikerna som ändå finns på stan och söker oss till butiker som inte finns där. Fötterna börjar värka lite smått efter ett tag, och det är inte så konstigt med tanke på de sjukt slitna skorna vi vandrar omkring med, därav den välbehövliga resan till skopunkten. Oj, vad spännande affärerna är, vart ska vi gå nu då? Vi vandrar vidare men förbehåller oss rätten att inte gå in i eller ens titta på affärer som säljer en massa skor och stuff som vi aldrig någonsin kommer ha råd med, som till exempel Bianco, åååh Bianco vad du retar oss! Sen börjar ju magen kurra också och här kommer ju det sjukt mysiga fikat in i bilden, men vaddå fika, efter en hel jävla vandringstur vem fan nöjer sig då med en kakbit och en tepåse? nej vi svänger snabbt in på McDonalds där vi beställer chicken nuggets, man behöver ju mat för guds skull. MEN det finns nästan noll ketchup kvar och servetterna var som bortblåsta. Jaja men vi överlever speciellt efter att ha suttit och berättat för varandra hur irriterande det faktiskt är och kasst som fan.

Vi vandrar vidare och känner nu att vi hade behövt byta ut våra fötter för de kan då fan inte bära oss länge till. Vi tog oss igenom resten av köpcentret och lyckades konstatera att folk är sjukligt jävla otrevliga idag, ja alltså the peoples som jobbar i affärerna. Nämner inga namn men de vet nog vilka de är. Nu var vi less, nu går vi till skopunkten! Vi fick höra av klasskamraten att den var vid ICA MAXI vid rondellen där uppe och efter att ha insett att det är en bra bit att promenera så börjar vi vandringen över IKEA parkering för att ta oss till rondellen högst upp. Och jag kan då berätta att folk på parkeringen tror att de kan köra runt med sina bilar hursomhelst, hallå det går ju folk för fullt här. men jag tror egentligen att de nästan kör över oss bara för att skryta med att de har bil och inte ont i fötterna, nog fan kan folk vara elaka ibland!

Vi tar oss till rondellen högst upp, men ser ingen ICA så då vandrar vi givetvis högre upp, men den är inte där heller men djuraffären och medimarkt ser vi. Ann behöver ben till hunden så vi knatar in där då. jag vill ha en kanin. Vi frågar den snälla damen i kassan vart skopunkten är och det är då de hemska nyheterna flyger igenom våra öron! Vi måste vandra under vidukten vidare till rondellen vid E4:an. WHAT?

Men okej det var ju därför vi kom hit från början, men jag lovar er att fötterna seriöst faller isär snart, tå efter tå. Under den där bron så gasar galningarna på som fan och vi förlorar hörseln, nästa gång ska man kanske ta med hörselkåpor. Efter vandringen över prärien så ser vi den, SKOPUNKTEN! halleluja.

Efter att ha provat ett antal skor, så lämnar vi affären och beger oss till busshållplatsen för att åka hem. Vi kliver på bussen och börjar rulla, aah fötterna får vila. Men varför stannar bussjäveln hela tiden, det är ju inte ens några folk i närheten. Jösses.

Hursomhelst så tog vi oss hem. Och ni sitter vi här utan hörsel och i stort behov av att amputera fötterna.

Berätta nu hur jävla roligt det är med shopping och fika!

Later dudes

Kommentarer
Postat av: catti

De e askul med shopping å fika jessica!! Men fötterna får lida men de e de värt. :)

2009-05-26 @ 06:31:24
URL: http://cattieriksson.blogg.se/
Postat av: Mor

Håller med..skitkul ju

2009-05-26 @ 18:55:17
Postat av: Mor

Håller med Catti

2009-05-26 @ 19:04:00
Postat av: KoTTna

Hallå man ska alltid hålla med sin dotter!

MY GOD WOMAN!

2009-05-26 @ 22:28:41
Postat av: Eric

Se, där skriver du jätte mycket, jag läste en rad och pallade inte mer...

2009-06-16 @ 13:46:54
URL: http://tjockizz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0