En välbehövlig sittpaus...

Har dagens ungdomar ingen arbetsmoral? Nog fan blir man less på sådana som bara sitter på arslet när det finns hur mycket som helst som ska göras. *suck*.

Idag ska jag käka kött och potatis och dricka en kall öl till, det har jag då förtjänat!
Sen ska jag försöka städa lite granna också. Jag fick en midsommarpresent idag i form av mockarutor, hehe det blir man glad av och ni avundsjuka =)

Det har vart rätt tätt (hihi, det är då fan ett rim) med folk på ICA idag, trevligt.

Later dudes

Jag överlevde...

Jag överlevde min första dag på jobbet, trodde att jag hade glömt allting men det hade jag inte! Förutom småsaker som hur man låser upp dörren och i framtiden kan man ju prova använda den andra nyckeln om den ena inte funkar =)

Många kunder var ialla fall glad att jag var tillbaka och då blir man ju lite lycklig i själen...

Jag tänkte packa upp mina grejer idag, men  jag är ju så fruktansvärt trött, ska nog läsa den bästa historien på länge "Den elaka gumman"...Det är ju en framtida klassiker om inte annat. Sen kanske jag ska vila ett tag, och sen spela lite tv-spel för det är alltid kul. Jag jobbar ju hela dagen imorgon också så det gäller att stålsätta sig och göra sitt bästa för att vända tillbaka dygnet.

Jag undrar hur det kommer sig att man somnar sent på natten framför tv:n hur fort som helst och när man sen vaknar till är man så trött att man knappt kan röra ett finger och direkt beger man sig till sängen för att sova....MEN när man hamnat i sängen blir man plötsligt pigg som en lärka (är det så man säger?)...What´s up with that?

Later dudes


Avklarat...

Ja det är sant, igår lämnade jag in min slutrapport är därmed var första skolåret avklarat!!!
Inför nästa år ska jag fan bli seriös med skolan och kanske plugga någon gång =)

Snart kommer jag hem och då ska jag och fredrik spela tv-spel och så ska jag tvätta kläder för jag var ju smart och bokade tvättstuga innan jag åkte ner hit. Så det blir väl det första jag gör, springa till tvättstugan...kul.

Sen ska jag och fredrik hinna med en promenad till far och sen ska mor hämta oss och så ska vi studsa studsmatta där...Sen ska jag återförenas med min filmer, ska bara komma på vilken jag ska se först. Sen ska jag spela sims också och fundera på hur jag ska kunna spela sims3...hmmm...

Sen ska jag rensa igenom alla mina bilder och faktiskt börja framkalla några styckna...Eller någon annan gör väl det men jag skickar in beställningen...

Sen måste jag hitta nya hörlurar till hösten för jag klarar då fan inte ens en vecka utan dem. Men jag funderar på om man ska köra headset-varianten och sen tvinga fredrik att spela counterstrike med mig. muahhahahahaha.
Ann och Alexander kom på den brillianta idén att försöka laga min hörlurar, så dem knipsade och trixade men fixade ingenting. Hörlurarna blev bara mer massakerade, men det fattade de nog från början att de skulle bli...

Sen ska jag fixa den lilla tanden för 4000:- innan den ruttnar men känner man tandvården rätt kommer de nog inte att klassa en ruttnande tand som akut om jag inte har ont. Förbannade tandvård.

Sen ska jag nog testa mors spikmatta också, tycker det låter väldigt spännande.

Sen ska jag jobba och där slutade mitt roliga liv...

later dudes

Vill bli klar...

Jag önskar verkligen att jag hade fattat att börja med rapporten i tid, då hade jag kunnat göra som alla andra och åka hem redan på tisdagen och hunnit vara ledig i alla fall några dagar innan jag börjar jobba, men så smart var jag inte...Nu blir det nästan att börja jobba på en gång när jag kommer hem.

later dudes

RSS 2.0