Ensam i natten...

Ännu en natt som jag spenderar ensam då Ann inte är här. Nej det förbannade mongot drog hem till Kiruna utan mig, visserligen inte helt utan missöden efter vägen (hehe, så går det). Jag sitter här nu ensam, vilket är jävligt skönt egentligen, det är ju bara det att när det är dags att gå å lägga sig och släcka alla lamporna, så kan det ju kanske hända att man blir lite granna rädd, men bara lite. Kurt är nog räddare än vad jag är, finns nog inte så himla mycket mod i den där Kurt, muahahahahaha =)

Har iaf varit på långpromenad idag med Emma, gick runt sidsjön, såg en svan, kurt drog som faen, mina fötter värkte etc etc. Sen gick vi på stan, och drack te på "Innergården"! Yes peoples jag har blivit cooling! Jag dricker te på innergården, förbannat coolt. Funderar just nu på att jag borde vara trött men det är jag inte. Jag köpte Svärdet i stenen idag, nummer 18, lycklig i själen. Ska nog kolla den imorgon, för det blir nog ingen utgång i helg.

Försökte hitta en dagbok idag, men affärerna säljer ju för fan inga såna något mer. FAAAN! Jävla internet och datorer som sabbar allt. Nu ska man tydligen skriva ner sina innersta känslor på en blogg så alla kan läsa. Förbannat vad roligt för mina eventuella barn och barnbarn att läsa sen då. Så himlans opersonligt. Nej jag ska då få tag på en riktig dagbok om jag så ska göra den själv. Den ska se gammaldags ut. Helst inte ha några ränder. Omslaget för gärna vara nött och i skinn kanske. Med ett sånt där band. Jag har den perfekta bilden i huvudet, och ingen säljer den. Nu suckar jag återigen.

Imorgon ska jag stiga upp tidigt och fortsätta städa, har ju tagit mig några dagar nu, tror fan inte jag kommer hinna bli klar. Men försöka skadar ju inte. Ska nog spela guitar hero imorrn också, det var ju ett tag sen. Plus att jag vill testa om gitarren som jag hittade för länge sen verkligen fungerar. Jag blir då jävla less om den inte gör det.

Hojjaligen, nu har jag ont i fingrarna också av allt detta skrivande. Hade jag haft en dagbok så hade jag åtminstone bara haft ont i ena handen!

Later dudes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0