Fredag, tentan klar...

Efter alla dessa dagar (säkert 3) av stenhårt pluggande så är tentan avklarad och jag känner mig för en gångs skull ganska säker på att jag faktiskt klarat den. Blod, svett och tårar är ju ett bra uttryck för att beskriva den här veckan, plus lite plattröv efter köksstolen, extrema gäspningar som helt enkelt inte ville komma fram och random skrattattacker för att man egentligen inte vet hur man ska reagera på den hårda situationen. Tänk om man hade pluggat så här hårt från början till varje kurs, jag tror fan att jag hade hoppat av för länge sen då =). Kanske inte men jag hade varit en mycket känsligare människa som hade kunnat börja grina i ett hörn vid minsta motgång och ansträngning.

Helgen blir väl ganska lugn, idol ikväll. Imorgon blir det väl eventuellt en utgång, vi har laddat med vin bara ifall att. Söndag däremot blir en spännande dag, då ska vi göra något man inte gjort på många många år. Spela bingolotto! Jo då, snälle Alexander skickade ner två stycken bingolotter och två speciella bingopennor att dutta med. Nu hoppas vi att vi vinner bilen.

Har varit på stan idag efter att ha lyckats få upp ann ur sängen vid 14.00. Köpte lite horfärg (pucko Ann) och ett halsband och en ny mascara, och det behövdes ju för mitt hår ser då fan förjävligt ut och min gamla mascara består bara av torra klumpar.

Ja att, har väl inte så mycket mer spännande fakta om den här veckan. Jag hade säkert en massa, men kass som man är på att skriva så har jag väl glömt bort allt. Kanske har varit och hoppat fallskärm men helt enkelt glömt bort det. Lätt hänt när man lever ett så spännande och intressant liv som det jag lever.

Later dudes


16 Oktober 2009...

Ja idag har det varit en händelserik dag, jag hade på mig mina nya jeans till skolan idag för att töja dom. Vi var ju lediga idag, men vi gick dit och hämtade en smörgås till frukost. Salami och brie, ingen höjdare enligt mig eftersom jag inte är så där jätteförjust i salami. Men sedan blev det att plugga ett par timmar ialla fall och efter att ha försökt få Ann att fatta mina diskreta hintar (ingen brainiac där inte) så vandrade vi till Coop för inhandling av bland annat otroligt salta grillkorvar. Och ja, jag sprang efter Ann igen för att se vad hon köper så att jag kan köpa samma men det är bara för att jag inte ska bli sugen på något som hon har köpt och sen inte ha det själv. Det är ju smart, man kanske kan säga att jag är proaktiv =)

Kollade idol nu på kvällen och nu ska vi kolla Taxi driver som precis börjar.

Imorgon kommer jag att få hit bilderna. Förmodligen. Jo men jag ska nog göra en ansträngning.

Jäklar Robert de Niro var ung. Ha va kul att se.

Jaja, men det var väl allt som hände idag...Vi håller oss i skinnet, nyktra och noll utgång.

Later dudes

PS. Jag saknar min ps3 DS.


Spöktimmen...

...gör att jag inte riktigt vågar gå och lägga mig, tänk om ett spöke dyker upp under täcket á la Grudge?!
Egentligen vill jag inte gå och lägga mig mest för att det innebär att morgonen kommer fortare och jag orkar verkligen inte stiga upp för jag är så trött.

En storhandling blev det idag iaf, men vissa är ju så förbannat osociala när man bestämt sig för att gå och handla tillsammans och bara lämnar en vid potatisarna för att själv ruscha iväg till köttet. Dålig stil!!!!

Sen käkade man ju lite fruktsallad ikväll och jösses vad jag blev mätt, vi kom fram till att det är äpplenas fel för dem tar ju sån plats, i salladen. Och magen. Men bananerna däremot ojojoj, dem var smaskens.

Sen skickar ju nu ut ett rop på hjälp då Ann ständigt trakasserar mig med sina kärleksbevis. Jag vet inte hur länge jag klarar av det här, måste kanske flytta till en igloo utan dörr.

Blev fotad idag, sån jävla tur att jag faktiskt sminkade mig för en gångs skull (INTE!). Att jag aldrig lär mig, men imorgon, då ska jag fan stiga upp tidigt och sminka mig och fixa håret och välja kläder och allt annat som en normal tös gör varenda förbannade morgon...

Later Dudes


RSS 2.0