Faller i glömska...

Jo att jag glömde ju att fota de där bilderna som jag skulle fota...Ska försöka fota nån annan dag, det är ju inte som om jag aldrig lär hinna det.

Ikväll blir det utgång igen, vi ska på nånstans, vi vet inte än...

Fina skor hade jag eller hur men jag ska inte ha dom på mig ikväll iaf...

JA, ingen vill spela plump med mig, elaka pippöls....

Later Dudes

Snowjoggings...

Ja ni...Här kommer bilder på mina fina nya röda snowjoggings som dessutom var på rea för 149:-



Vi har då även besök den här veckan av Jonas, det är ju kul =)

Och ojojoj vilka bilder ni ska få se imorgon, ni kommer bli så gröna av avundsjuka...

Later Dudes (Snart kommer jag, muahahahahaha)

Back to the 80´s...

Jepp, jag har fått mina pengar idag och jag känner mig rikare än någonsin...Kanske inte sant men inte lika fattig som tidigare är jag iaf...

Jag satte snabbt sprätt på pengarna, men inte på något så viktigt som mat, utan något ännu viktigare och klart coolare!
SNOWJOGGINGS! Ja det stämmer gott folk, jag har köpt röda snowjoggings, ni vet de där jättefina skorna man hade på 80-talet...Känner mig lite lycklig i kroppen och för att göra hela saken bättre så är det desperate housewives ikväll och vi väntar med spännig på att få se gammtanten få ett smärre sammanbrott...

Men för att få gnälla lite också eftersom allt inte kan vara en dans på rosor utan taggar (och helst inte stjälkar heller, vi håller nog oss till bladen) så väntar storhandlingen av mat imorgon förmodligen. Jag vet som inte vad man kan handla som faktiskt är billigt OCH går att äta, man har ju som redan käkat allt och bara samma och nu börjar jag bli less, men det är ju inte som om man har råd med lyxigt kött precis...Skulle inte förvåna mig ett dugg om jag kommer hem med 10 ringar falukorv =/

Snart är julen här också, det ska ju bli kul (om man bortser från alla måsten man har då).

Har inte köpt film på år och dar,(om man bortser från törnrosa som jag köpte igår, men det var ju ett absolut måste) och abstinensen börjar sätta in, jag tror aldrig jag har klarat mig så här länge tidigare. Och fula gamla hyrfilmer man köper på hydro räknas inte!

Avundas min röda snowjoggings så kanske ni får se en bild sen...

Later Dudes


And still...

Jo att nu är det ju så att jag fortfarande är sjuk, vette fan när denna förkylning ska släppa...
Vi ska strax bege oss till favoritstället Hydro och kanske inhandla lite karameller till ikväll, för det är ju så mkt bra på TV.
Nu väntar vi otåligt på att vi kanske ska få tillbaka arbetet imorgon, men jag har mina tvivel inom mig...Ja och det har ju snöat som faen, det är ju kul, bättre än att halka omkring på isen som en annan gamling...

Up up and away, är det någon ännu som kommit på vart det kommer ifrån???

Later dudes


Whatever...

Vi hade då föreläsning idag med Susan Holmberg, amerikanare, och det var nog den roligaste föreläsningen i mannaminne. Hon var väldigt rolig och svamlig, och hon körde lite svengelska lite då och då. Sen snackade hon mest på engelska "you´re so peaceful, whatever" var typ en av hennes meningar i referens till svenskarna som aldrig krigar (till skillnad från USA). Ja det var iaf väldigt roligt, men lite värre blev det när jag skulle försöka hitta min grupp, den enda tjejen från min klass var ju typiskt sjuk idag och jag har ingen aning om vem de andra två är (från journalisterna).
Men det löste sig det också, och vi ska börja med grupparbetet på torsdag.

Funderar just nu på om jag ska idas plocka mina ögonbryn här medans jag kollar på ugly betty, och sen kanske jag slår på stort och målar naglarna medans jag kollar på desperate housewives...Man har ju simultanförmåga!
Imorgon ska jag kanske ta itu med min tenta för den ska ju vara inlämnad på torsdag, och jag har knappt börjat...

Jag å Ann kollade film igår (som jag impulsköpte på Hydro trots mina icke existerande stålar, jag har problem.) Och filmen vi började kolla "Shortbus" var ju inte riktigt som vi hade trott och vi åkte på flera chocker filmen igenom, jag behövde verkligen min filt under filmen bara för att, ja alltså ni som sett den vet vad jag menar och ni som inte sett den...ja ni kan ju kolla den, men ett varningens ord innan, det förekommer väldigt mycket gayloving...I den mest nakna formen. Men vi fick några skratt iaf, mest i pinsamhetens tecken.

6 minuter till Ugly Betty...

Later Dudes

Lämnat lägenheten...

Ja så är det, vi tog oss ut på stan i ett par timmar mest så att Ann skulle få köpa sina vantar som hon tjatat och tjatat om.
Ganska så kallt är det ute och jag känner mig lite lessen i hjärtat för att jag missar nästa personalfest också, "snörvel".
Men inget att göra åt saken, jag få ta igen det nån annan gång...Och idag har jag haft lite sug efter de där älgskaven som man köper på Kirunafestivalen, det hade varit gott =)

Jo att jag blir nog frisk snart också, nu är det inte länge kvar...

Fortfarande fattig som en kyrkråtta, och börjar få smått panik över julen, vars faen ska man få pengar i från till julklappar och kanske nåt sorts käk vill man väl ha när man kommer hem...

Later dudes

Oh hoj hoj...

ja det visade sig att denna dagen visade sig vara ganska oekj ändå, jag må vara lite berusad men jag har kul iaf...

later dudes

Lördag...

Ja, då var det lördag idag då. Vad ska man säga, en helt otroligt morgon har jag haft, kan nog fan inte minnas när jag haft så kul senast (jag är sarkastisk för dom som inte fattade det)...Var på systemet och köpte öl och man kan ju lugnt säga att det var välbehövligt...min förskylning envisas med att stanna kvar trots att jag sagt åt den på skarpen flera gånger, men inte lyssnar den. Vet inte riktigt vad som väntar resten av dagen men jag tror att vi alla hoppas att det blir bättre än så här...

Återkommer väl med updates på hur dagen fortlöpte...

Later dudes

Missat min första...

...föreläsning. Det är för att jag är sjuk. Sitter här nu och försöker kämpa med den helt mongolidiserade tentafrågan...Det går inge vidare, det är nog för att jag är sjuk =)

Vi fick tydligen en förfrågan om utgång ikväll, men jag tror jag skippar och ska försöka kurera mig tills imorgon så kan man kanske ta en sväng då, för det hade ju varit kul...det var ju så länge sen som man var ute och socialiserade.

Okej, nu så ska jag återgå till min fråga...

Later dudes

Poverty strikes...

Jag sitter här med en sönderhostad hals, jag tycker väldigt mycket synd om mig själv. Förkylningen är väldigt ovillig att gå över, men på den positiva sidan så är den inte ens nästan lika hemsk som den brukar vara och det är ju det allt handlar om... Att se saker från den ljusa sidan. Jag är så fattig så jag har inte ens har råd att köpa film, men å andra sidan så hinner jag med alla mina animeserier istället. Jag har inte råd att köpa öl, men å andra sidan...ja ni kan säkert komma på något positivt till det själva...

Ja ni pippöls vad ska man hitta på i dessa sjukeliga dagar, tydligen ingenting, vi har iaf varit utanför lägenheten idag. Vi tog en promenad tillsammans med Emma till ICA så jag fick handla ingredienser till min soppa som jag tycker om och den är ju godast och bäst. Ska göra lite soppa imorgon och hoppas att den heta smaken dödar dessa förkylningsbaciller jag har i kroppen. Det är ganska kallt ute, men att vara ute och vandra i kylan (som för övrigt är ganska skönt) är ingenting jämfört med hur jobbigt det är att komma in från kylan och känna hur kroppen bara spyr ut svettdroppar från alla håll och kanter. Men nej inte ens när man håller på att koka sönder, så får man inte öppna fönstret för tyrannen Ann som insisterar på att bo i en bastu, och hon säger att det är för att hon inte vill bli mera sjuk men jag tror hon ljuger för jag fick inte öppna fönstret tidigare heller och hon var då faen inte sjuk då. Jag ska fundera ut en välplanerad strategi till att få upp fönstret utan att hon märker något...muahahahaha

Okej, som ni märker är mitt liv fyllt med världseliga problem och jag ska nu ta tag i dom en efter en....imorgon!

Later dudes

Ännu en helg...

lider mot sitt slut. Och jag har missat både personalfesten på ICA och farsdags tårtan hos pappa. Men det är ju inte som om jag inte har haft en givande helg, vi har varvat att kolla film med att sitta med ögonen fastklistrade på datorskärmen. Imorgon börjar allvaret igen, ännu en gruppuppgift och senare ytterligare en tenta att se fram emot. Jag kan ju knappt vänta, ska bli såååå kul! (inte) Själva skolan i sig är väl rolig, men den är ju så förbannat svår, och ann bara tjatar om att de bara sållar första året, men jag tror hon ljuger och dom kommer sålla bort mig alla andra år också... fiii faen.

Men bara så ni vet allihopa, att nu ska jag återgå till mitt mycket spännande tvtittande. Och imorgon först ska vi få tvätta kläder, på natten. woohoo, kan knappt vänta.

Later dudes


Nu så...

släpps tentan snart, sitter här med panik i hjärtat då fc inte funkar....idag ska vi sitta heeela dagen med fem frågor, låter ju som en alldeles perfekt fredag.

later dudes

huuungrig...

vaknade tidigt idag, klockan 9, gick upp och kunde absolut inte hålla mig längre...så jag satte på mig hörlurarna och startade Vampire knight guilty och varvade med lite skip beat. men nu givetvis måste man ju vänta ett antal veckor på nästa avsnitt, och det var ju av den anledningen som jag bestämt mig för att inte börja kolla dom förrän dom var klara...Och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska börja kolla i denna väntans tid, ska nog ge min bror en pling =)

I alla fall, så vid tvåtiden började hungern sätta in, frukost jag behövde frukost. Och tro´t eller ej men Ann vägrade faktiskt laga mat till mig, så jevla hemskt, och jag tror inte hon hade gjort fast att hon hade varit frisk, hon är bara inte så snäll.

Frukost blev det iaf i form av nudlar och deg på platta.

Nu funderar jag på om nåt från böckerna har gått in i min lilla hjärna, men jag tvivlar så jag har bestämt mig för att inte läsa så jevla mycket mer, det är ju bara slöseri med tid om man ändå inte fattar något =/

Jag ska sitta tålmodigt här och vänta på att afv ska börja så jag får känna lite skadeglädje i kroppen. Och den stora frågan är ju vad jag ska köpa hem för tentamat till imorgon, jag funderar på öl och choklad men inget är skrivet i sten ännu...

Håll tummarna för mig...

Later dudes

RSS 2.0